Elméletileg még valamivel több, mint egy év van hátra a következő választásokig, de már most bekapcsolhatjuk az öveket és felkészülhetünk a kormánypárt történetének legdurvább és legaljasabb választási kampányára. A rasszista kártyát előhúzó Bayer Zsolt írását követően ugyanis naponta bukkannak fel a Fidesz háza táján újabb és újabb zsidóellenes üzenetek.

Ritkán látni olyan mélyrepülést, amit a Hochintelligenz fideszes megtestesítője legutóbbi cigánysággal kapcsolatos bejegyzésében produkált. Orbán bizalmasának, az ötös számú tagsági könyv tulajdonosának hangvétele nagyon jól beleillik abba az övön aluli kampányba, amit a kormánypárt napokkal ezelőtt indított útjára. Bayer adta meg a kezdőhangot.

A Demokratikus Koalíció tegnap a Fidesz-székház elé várta tüntetni szimpatizánsait, a fideszes alapító Bayer és legújabb förmedvénye ellen tiltakozva. A részvevőket egy hatalmas üzenet várta a székház falán:

„Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Ne hallgassatok Ron Werberre!”

iványi-fidesz-szh.jpg

A molinó láttán megkérdőjeleződik, hogy valójában 2013-at vagy 1933-at írunk-e? Gömbös Gyula idején nem volt meglepetés ilyen stílusú hangnem, de egy magát demokratikus, keresztény-konzervatívnak valló kormánypártnak mindent meg kellene tenni azért, hogy a gyűlölködő, antiszemita hangvételt már csak a felebaráti szeretet miatt is kiirtsa az általa irányított társadalomból. Az üzenetből ugyan nem derül ki pontosan, hogy melyik pártot azonosítják a „gyilkosok” jelzővel, de nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, kikről is van szó.

Sokkal egyszerűbb az eset Ron Werberrel. Az ő nevének kihangsúlyozása által egyértelműen felszínre bukkan a Fidesz zsigereiben rejlő antiszemitizmus. Jól ismert, hogy az izraeli-amerikai kampányguru évek óta egyengeti a szocialisták kampányait, nem egy választási győzelmet köszönhetnek már neki. Werber neve régóta közismert szitokszóként – indirekten persze a zsidókkal szemben – jelenik meg a magyar jobboldal berkeiben.

És ha már zsidókról van szó, akkor miért ne rakjanak rá még egy lapáttal?

NGM.kozlemeny.png

Ma éppen a Nemzetgazdasági Minisztérium a zsidózásért felelős intézmény. Ha a gazdaság stagnál, a forintárfolyam a pincében, az államadósság növekvőben, a saját inkompetencia pedig egyre nyilvánvalóbb, akkor ismét a zsidóság kínálja a legbiztosabb célpontot, azt sosem lehet eltéveszteni. Leírta már az ország elsőszámú gazdasági szakértője is, hogy a világunk „nem normális”… A fiúk szerint azonban mégsem az ország elsőszámú gazdasági szakértőjének a szavai – miszerint hiba volt korábban a forintot erősen tartani – lökik a magyar fizetőeszközt a 300-as euró felé, hanem Nouriel Roubini -  zsidó származású - amerikai pénzügyi elemző a felelős. Hát persze… nem is gondoltam volna… miért nem tétetik egyből az adófizetők pénzén közhírré, hogy a zsidók megadták a kilövési engedélyt Magyarország ellen, zöld utat adva így a Nagy Magyar Nemzet gazdasági összeomlásának? Mindezt hallván tényleg elgondolkoztató, hogy mennyire normális is a világunk?

A zsidók támadásával kapcsolatban bizonyára Orbánnak is lenne pár szava, de ő inkább jobbnak látja azt nem hangoztatni. Mióta a FIFA a magyar válogatottat egy zártkapus mérkőzéssel szankcionálta a magyar-izraeli „barátságos” meccsen a magyar szurkolók által nyújtott „baráti” teljesítményért, a Kedves Vezérünk olyan mélyen van, hogy nyilatkozni sem kíván. Meglepő lenne, ha Orbán a FIFA-büntetést követően a pártjával ellentétes módon nem emlegette volna még fel Werber, Roubini és számos másik "tudjukkikazok" nevét.

A bejegyzés trackback címe:

https://granadinho.blog.hu/api/trackback/id/tr435017692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rurodatu 2013.01.14. 23:19:23

Az MSZP-nek és a Fidesznek is amerikai/izraeli zsidó kampánytanácsadói vannak tehát a két párt a háttérben egy, a látszólagos különbség csak a tévénézők számára van kivetítve.

Az MSZP kampánytanácsadói: Greenberg és Rosner

nol.hu/archivum/archiv-145062

A Fidesz kampánytanácsadói: Birnbaum és Finkelstein

nol.hu/belfold/amerikabol_hozat_profi_segitseget_a_fidesz

rurodatu 2013.01.14. 23:20:03

Jé, tettem egy hozzásztólást de nem jelent meg.

rurodatu 2013.01.14. 23:26:36

Most már megjelent, csak sosem lehet tudni, New York - Tel-Aviv - Budapest háromszögben el-eltűnnek hozzászólások.

rurodatu 2013.01.14. 23:41:54

(Nagy valószínűséggel a fidesz látszólagos antiszemita megnyilvánulásait is az amerikai/izraeli dörzsölt zsidó kampánytanácsadói súgják, hogy a Jobbiktól próbáljon vele szavazatokat elvonni. Ha a gójok fizetnek, akkor a zsidó tanácsadóknak ez nem erkölcsi probléma.)
süti beállítások módosítása